Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Régi bulik leporolt emlékei

Ne féljünk nosztalgiázni! Meg aztán elérkeztünk abba a korba, amikor - statisztikailag legalábbis - már kevesebb van előttünk, mint mögöttünk.

Utolsó 5 komment

Csurtusék utaznak

Nincs megjeleníthető elem

Csuri főz

Nincs megjeleníthető elem

Ótelek - Imolka, special edition

2007.08.18. 18:08 csurtus

Most bukkantam egy újabb adag fotóra az ominózus 1986-os óteleki dzsemboriról. Mivel annó Imolka hivatalosan is rám volt bízva, ezek a fényképek egykori szigorú erkölcscsősz-minőségemben kerülnek most ki a placcra.


Kezdjük mindjárt azzal, hogy akkor Imolka tán egyetemi felvételire  készülődött, tehát át kellett ismételni vele  a teljes középiskolás anyagot.

Kit is találhattunk alkalmasabbnak erre a kényes feladatra, mint Tuskót, aki szám szerint ÖTSZÖR felvételizett, nála nagyobb rutinja tehát senkinek sem volt a csapatban.

A megerőltető szellemi erőfeszítést igénylő tanulás után teljesen jogos a kikapcsolódás iránti igény.

Amint látjuk, Tuskó itt sem hagyja magára Imolkát, aki jól megérdemelt kortyokban fogyasztja a grillen sült bárány után menetrendszerűen jelentkező vörösbort.

És igen, miért ne dohányozhatna egyúttal?! A fiatal szervezetet fel kell készíteni a kihívásokra.



Ez már a másnap délelőtt, amikor a megerőltető evés és ivás, valamint a műveltségi vetélkedő után mindenki a napsütés csodatevő hatásában reménykedik.

Itt szintén Imolát figyelhetjük meg,












akárcsak ezen a képen, másik szögből.

Az az igazság, hogy így elnézve, minden szögből igen gusztusos.

Nem tudjuk, ki készítette ezeket a fotókat, mindenesetre Tuskónak alibije van, amint azt a következő fényképen látni fogjuk.
















Tessék, itt van Tuskó alibije.

Láthatjuk, hogy a rábízott Imolát a lehető legrövidebb pórázon igyekszik tartani, hiszen annó megígérte, hogy ugyanolyan állapotban viszi vissza Temesvárra, amilyen állapotban átvette.

A háttérben Ildis fedezhető fel a  nyugágyban. A Botondot tartalmazó hasáról egyértelműen felismerhető, meg aztán az előző posztok valamelyikében szerepel is prim plánban.






Szólj hozzá!

Címkék: ótelek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása