Naptár

január 2018
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31

Régi bulik leporolt emlékei

Ne féljünk nosztalgiázni! Meg aztán elérkeztünk abba a korba, amikor - statisztikailag legalábbis - már kevesebb van előttünk, mint mögöttünk.

Utolsó 5 komment

Csurtusék utaznak

Nincs megjeleníthető elem

Csuri főz

Nincs megjeleníthető elem

Retyezát, 1988 nyara - első poszt

2007.08.17. 08:17 csurtus

19 éve készültek ezek a fotók. Amint látható, akkoriban már felfedezték a színes technikát, igaz, a beszkennelés során apróbb hiányosságok felszínre kerültek, az árnyalatok sem olyanok, mint manapság, de ez nem von le az (érzelmi) értékükből.Fenn a csúcson. Kurva jó érzés (már amennyire vissza tudok emlékezni) fent ülni egy lokális hegytetőn és lenézni, lihegve, diadalmasan, kicsit talán fázósan és elégedetten nyugtázni, hogy: na, ezt is megcsináltam.


A táborverésnek is megvan a maga hangulata. Tamás dacol a Hegyek Törvényével, amely előírja, hogy fürdőgatyában csak a tengerszinthez mért 1257 méter ALATT lehet flangálni, máskülönben vagy a hegyi ember, vagy a lavina, vagy a felfázás fogja megleckéztetni a renitenseket.

Csuri természetesen mosogat.

Ó, azok a régi, színes hátizsákok...

Nem az a focipálya egyenletességű terep, ebben megegyezhetünk.

A leszakadókra nem a halál, hanem az unalom vár - talán ezért is ilyen elnyújtott a menetoszlop.Újabb, mozgás közben készített fénykép a sárga hátizsákos alakról, akinek személyazonossága pillanatnyilag rejtély.

Mindenesetre legalább 13 kilóra becsülhető a teher.

Ismét a táborhely. Csuri továbbra is azzal a rohadt vajlinggal foglalkozik, miközben Laci összetéveszti a plázst a havasokkal.

Jól is esik az a napfény...Hopp, ez talán egy kakukktojás?!

Merthogy ez nem kifejezetten a Retyezátnak néz ki...

Mindegy, hegy ez is, legalábbis erdő.

Csuri úttörőként töri az utat (khm), Irén, James, talán Imolka még feliserhető, ja és Laci is (mégis a Retyi lenne?)


Szólj hozzá!

Címkék: retyezát

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben.

Nincsenek hozzászólások.